НАЧАЛО

КАТАЛОГ

ПРОМОЦИИ

КОНТАКТИ

Моята количка ( 0 | 0 лв. )

Автори

Категории

Търсене


Нищо никога не се е случвало - том 1
издател:Хайдайкан
ISBN:9789548299305
страници:361
корица:Мека
наличност:налична
категории:Духовни учения
Езотерика
Източна мъдрост
цена:7.00 лв.
 Поръчай

анотация:

Електронна книга. За да закупите ел. книга преведете стойността и на банковата сметка на издателството: BG27RZBB91551067949313, след получаване на сумата книгата ще ви бъде изпратена във формат PDF на електронната поща, която сте посочили при поръчката, заедно с фактура.


част от съдържанието:

Всеки човек търси щастие.

Щастието от материални, сътворени неща е временно, защото всичко материално един ден изчезва.

Обаче щастието от това, човек да познае и да се установи в истинската си същност, е вечно и непоклатимо, и остава с човека дори и след като той завърши земния си живот и напусне физическото си тяло.


още информация:

Един прекрасен учител за постигането на това постоянно щастие е Пападжи, чиято биография ви представяме тук.

Пападжи живее в периода 1913 - 1997 г.

Той е много пъстра личност – освен, че е първокласен учител, той има и чудесно чувство за хумор, много обича да се смее и да се забавлява...

От друга страна, той активно участва в движението за освобождение на Индия от британската колониална окупация, за известно време е бил и асистент-придружител на Махатма Ганди.

Пападжи постига своя духовен връх и предава своето постижение на многобройните си поклонници, като съчетава това с живота на глава на семейство – има съпруга и две оцелели деца, за които се грижи и издържа работейки на различни места.

За търсачите на просветление, тази книга е не само ценна съкровищница и извор на вдъхновение, но и възможност за преобразяване на читателя, ако е отворен към посланието. Приятно пътешествие в този съвсем различен и чуден свят – света на Пападжи!


подобни книги: