НАЧАЛО

КАТАЛОГ

ПРОМОЦИИ

КОНТАКТИ

Моята количка ( 0 | 0 лв. )

Автори

Категории

Търсене


Нищото е всичко
издател:Хайдакан
ISBN:9789548299022
година:2009
страници:160
корица:Мека
тегло:0.122 кг.
размери:20x13 см.
наличност:налична
категории:Духовни учения
Езотерика
цена:(14.00) 12.00 лв. Промоция!
 Поръчай

анотация:

''В историята на човечеството в търсене на вечната истина понякога изплува едно революционно и радикално послание, трансформиращо цялостното ни възприятие за живота. Това се случва сред нас, в наше време и отново само неколцина ще бъдат готови да го чуят...''

Ричард Харис,

Ню Ингланд


част от съдържанието:

Няма начало. Би могло да се каже, че безкрайното чудо на пробуждането разкрива, че е съществувала привидна отделеност. Но разпознаването на отделеността е просто разпознаване на отделеността. Това е още едно изживяване. Определено има нещо просветляващо във връзка с това, но не и нещо повече. С други думи, тогава имате някой, който е просветлен относно разбирането и възприемането на това, че търсенето подклажда отделеността.

Но, аз наистина си мисля, че вие говорите просто за яснотата. Онова, което взривява всичко е нищото. Вървите си по пътя и изведнъж няма нищо. Бум! След това нищо вече не е същото. Няма значение дали ще преминете през целия си живот без нищо повече да се случи, все пак след това всичко е различно. Вече не е същото, вие никога няма да се върнете там, където тъкмо преди миг сте били.


подобни книги: